Belediye, Ramazan Ayı Boyunca Camileri Dezenfektan yapacak

Belediye, Ramazan Ayı Boyunca Camileri Dezenfekte yapacak

Taşköprü Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Mübarek Ramazan ayı öncesi ilçedeki tüm camiler dezenfekte çalışmalarını artırdı. Ramazan ayı boyunca yoğunluğun yaşanılacağı ve cemaatin teravi namazı için ibadetlerini yapabilmesi için, Belediye ekiplerince temizlik ve dezenfekte çalışmaları sıklıkla yapılmaya başlandı.
Belediye Başkanı Abdullah Çatal, yaptığı açıklamada; “Mübarek Ramazan ayının yaklaşmasıyla, Cemaatimizin ibadetlerini daha hijyenik bir ortamda yapabilmesi, camilerimizde temizlik çalışmalarımız ve dezenfekte çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Ramazan ayı boyunca da ekiplerimiz hazırlıklarını yaparak, camilerimizde ki temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürecek” dedi.