Liseli öğrenciler için “Hayallere Giden Adımlar, İlham Veren Hikâyeler”

Taşköprü Belediyesi ve İstanbul’da faaliyet gösteren Kastamonu Kadın Derneği (Kast-Kader) tarafından Taşköprü ilçemizde bulunan lise öğrencilerine yönelik söyleşi düzenlenecek.

Taşköprü Belediyesi ve İstanbul’da faaliyet gösteren Kastamonu Kadın Derneği tarafından ilki düzenlenecek olan “Hayallere Giden Adımlar, İlham Veren Hikâyeler” başlıklı söyleşide konuşmacı olarak Dünya Eko A.Ş. CEO’su ve İstanbul Sanayi Odası Meclis üyesi Burcu Kösem olacak.

Pandemi kurallarına uyularak 1 Nisan Perşembe günü saat:13.30’da ve 2 Nisan Cuma günü saat:11.00’de Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinlikte konuşmacı olarak katılacak olan Burcu Kösem, Taşköprü’deki gençlerimize başarmanın sırlarını, imkânsız diye bir şey olmadığını, başarının tek şartının çok çalışmak olduğunu konusunu anlatacak.