Taşköprü Belediyesi sokak hayvanlarını unutmuyor

Taşköprü Belediyesi tarafından ilçenin çeşitli noktalarına kedi evi konularak, mama odaklarının sayısı arttırıldı. Ayrıca İlçe Kaymakamı Çağlar Partal ve Belediye Başkanı Abdullah Çatal, hayvan sever vatandaşlar ile birlikte sokak hayvanları için mama odaklarına mama bıraktı.

Konuyla ilgili açıklama da bulunan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “Soğuk ve karlı havalarda yemek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için belediyemizce ilçenin çeşitli noktalarına kedi evi koyarak, mama odaklarının sayısını arttırdık, Ayrıca İlçe Kaymakamımız Çağlar Partal ve hayvan sever vatandaşlarımız ile sokak hayvanlarımız için mama bıraktık. Değerli vatandaşlarımız da bu soğuk günlerde evlerinde artan bir kap yemeğini sokakta ki dostlarımız için bırakabilir” dedi.