OSB’den, bir yer tahsisi de Anka Tekstil’e

Taşköprü İlçemizde faaliyet gösteren Anka Tekstil Giyim Sanayi ve Dış Tic. Ltd. Şti. sahibi Yavuz Kanbir ile Belediye Başkanı Abdullah Çatal arasında Taşköprü OSB’de kurulacak olan fabrika binası için yer tahsisi sözleşmesi imzalandı.
İlçemizde taleplerin yoğun olduğu Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi’nde yer tahsisi yapılan firmalara bir yenisi daha eklendi.
Taşköprü Belediyesi’nde gerçekleşen imza töreninin ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Çatal, “İlçemizde faaliyet gösteren Anka Tekstil Giyim Sanayi ve Dış Tic. Ltd. Şti. sahibi Yavuz Kanbir ile tahsis sözleşmesini imzalayarak Organize Sanayi Bölgemizden yer tahsisinde bulunduk. İşletmemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.