Taşköprü Sarımsağı Takip Sistemi Birimi’nde kayıtlar başladı

Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Taşköprü İlçe Müdürü Mesut Şallı, bugün hizmete giren Taşköprü Sarımsağı Takip Sistemi (TSTS) birimini ziyaret ederek bilgi aldı.

Taşköprü Belediye binası altında hizmete açılan ve  dünyaca ünlü  “Beyaz Altın” olarak adlandırılan, Taşköprü Sarımsağı Takip Sistemi (TSTS) birimi faaliyete geçerek üreticiler tarafından kayıt yaptırılmaya başlanıldı.

Kaymakam Partal, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, “Sarımsağın marka değerini koruma ve uygulama planı” çerçevesinde kurulan takip sistemi birimini ziyaret ederek,  Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Taşköprü İlçe Müdürü Mesut Şallı’dan süreç hakkında bilgi aldı.