Taşköprü Belediyesi’nden Çenet’e “Fahri Hemşerilik Beratı”

Kastamonu Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Çenet, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal tarafından 23.08.2019/15.08.2020 tarihleri arasında Taşköprü Kaymakamlığı görevinde bulunan ve halkın gönlünde kısa sürede taht kuran ve geçtiğimiz aylarda Kastamonu Vali Yardımcılığı’na atanmasından buyana İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini başarıyla yürüten İbrahim Çenet’e “Fahri Hemşerilik Beratı” takdim etti.

Taşköprü Belediye Meclisi, kısa sürede ilçede yaptığı hizmetler ve projelerle herkesin takdirini kazanan İbrahim Çenet’e, fahri hemşehrilik beratı verilmesini kararlaştırdı.

Belediye Başkanı Abdullah Çatal’da Çenet’in Taşköprü ziyareti sırasında Hemşerilik Beratı’nı kendisine takdim etti.

Başkan Çatal, Genel Sekreterimizin sosyal devlet anlayışının tabanda yer bulması için gösterdiği üstün gayret ve Taşköprü OSB’ye sağladığı katkıların yadsınamayacağını belirterek ilçe halkının da gönlünde kısa sürede yer ettiğini belirtti.

Başkan Çatal ayrıca kendisini Taşköprülü olarak gördüklerini ve bunun bir nişanesi olarak bu beratı takdim etmekten onur duyduklarını kaydetti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Çenet ise Taşköprü’nün kendisinde her zaman farklı ve özel bir yeri olduğunu söyleyerek görev yaptığı süre zarfında gerek halkın gerekse mesai arkadaşlarının kendisine bir hemşeri sıcaklığını her zaman yaşattıklarını söyleyerek Başkan Çatal nezdinde Belediye Meclisi’ne bu ince düşüncesinden dolayı teşekkür etti.

Haber: Mehmet TUĞCU