Taşköprü’de bu yılda suya zam yapılmadı

Taşköprü Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Abdullah Çatal başkanlığında toplanan Aralık ayı olağan meclisi meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen meclis toplantısında ücret tarifeleri belirlenip ele alınan kararlar oy birliği ile kabul edildi.

Su faturalarına ise geçen yıl olduğu gibi bu yılda zam uygulanmadı.

Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Çatal, “Kıymetli Meclis üyelerimize katılımları ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, 2020 yılının son meclisinde alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum. Özellikle içinde bulunduğumuz süreçten dolayı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da su faturası başta olmak üzere ücret tariflerimizin birçoğunda artış yapılmadı. Değerli halkımızın daha rahat koşullarda yaşamını sürdürmeleri bizim için her şeyden önemli” dedi.

(Haber Merkezi)