VEFATLAR

VEFATLAR

-Mehmet Yüksel hayatını kaybetti

Bahçelievler Mahallesi’nden merhum Ahmet Yüksel’in oğlu, Ferda Erden’in kardeşi, Ümmühan, Nagehan, Mihriban ve Saliha Yüksel’in babaları Orhan Korkmaz’ın yeğeni Mehmet Yüksel hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi ilçemize bağlı Çoroğlu köyü’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Hanife Er vefat etti

İlçemize bağlı Kese köyünden merhum Enver Er’in eşi, Hakkı Er, Önder Er, Nuray Günay ve Ruşen Kestaneci’nin anneleri, İsmail, Bilal ve Celal Arslan’ın ablaları Hanife Er vefat etti. Merhumenin cenazesi Ethem Mahallesi’nde toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Bilal Arslan hakkın rahmetine kavuştu

İlçemiz Yukarıtepedelik köyünden Seher Arslan’ın eşi, Hakan ve Utku Arslan’ın babası, Celal Arslan ve Hanife Er’in kardeşi, maliyeden emekli Bilal Arslan hakkın rahmetine kavuştu. Merhumun cenazesi ilçemize bağlı Tepedelik köyünde toprağa verildi. Merhum Arslan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Hasan Dursun Kaba vefat etti

İlçemize bağlı Bey köyü İkipınar Mahallesi’nden Şoför esnaflarından Metin ve Şeref Kaba’nın babaları Hasan Dursun Kaba vefat etti. Merhumun cenazesi ilçemize bağlı Bey köyü İkipınar Mahallesi’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Seher Özel hayatını kaybetti

İlçemiz Çaylaklar köyünden Merhum Süleyman Özel’in eşi, Mustafa Özel’in annesi, Bülent Özel’in babaannesi Seher Özel hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi ilçemize bağlı Çaylaklar köyünde toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Hacı Burhan Korkmaz vefat etti

Camikebir Mahallesi’nden Celal Korkmaz’ın oğlu, Kemal Korkmaz ve merhum Cemal Korkmaz’ın babaları, Harun ve Âdem Korkmaz’ın dedeleri, Hacı Burhan Korkmaz vefat etti. Merhumun cenazesi ilçemize bağlı Yazıhamit köyünde toprağa verildi. Merhum Korkmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Şakir Korkmaz hayatını kaybetti

İlçemize bağlı Akçakese köyü Derencik Mahallesi’nden Hasan Korkmaz ve Ayşe Kaba’nın babaları Şakir Korkmaz hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi Akçakese köyü Derencik Mahallesi’nde toprağa verildi. Merhum Korkmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Hürmüz Kaygusuz vefat etti

İlçemize bağlı Urgancı köyünden Yusuf Kaygusuz’un annesi Hürmüz Kaygusuz vefat etti. Merhumenin cenazesi Urgancı köyünde toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Hacı Selfinaz Karaduman vefat etti

İlçemize bağlı Tepedelik köyünden merhum Hacı Osman Karaduman’ın eşi, Ahmet Karaduman ve Nihat Karaduman’ın anneleri, Murat, Sedat ve Vedat Karaduman’ın babaanneleri Hacı Selfinaz Karaduman vefat etti. Merhumenin cenazesi Kurban Tepesi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Fahrettin Akyürek hayatını kaybetti

İlçemize bağlı Çaylaklar köyünden Niyazi Akyürek ve merhum Elife Akyürek’in oğlu, Elif Akyürek’in eşi, İsmail Akyürek’in abisi, Önder Akyürek ve Zeynep Koç’un babaları, Fahrettin Akyürek hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi Kurban Tepesi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhum Akyürek’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Abdullah Aytekin vefat etti

İlçemize bağlı Tekeoğlu köyünden Hasan ve Hüseyin Aytekin’in babaları Abdullah Aytekin vefat etti. Merhumun cenazesi ilçemize bağlı Tekeoğlu köyünde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Bayram Sarıkaya vefat etti

İlçemize bağlı Koçanlı köyünden Selahattin Sarıkaya’nın abisi, Selahattin ve İsmail Sarıkaya’nın amcası, Şerife Kaya, Elif Sarıkaya ve Döndü Sarıkaya’nın babaları, Şaban Kaya’nın kayınpederi Bayram Sarıkaya vefat etti. Merhumun cenazesi Koçanlı köyünde toprağa verildi. Merhum Sarıkaya’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Sennur Sivri vefat etti

İlçemize bağlı Kızılcaören köyü Kalfalı Mahallesi’nden, Abdullah Sivri’nin gelini, merhum Necati Hünalp ve Mahtume Hünalp’in kızı, Çetin Tomar’ın amcasının kızı, Mustafa Sivri’nin eşi, Ahmet ve Serkan Sivri’nin anneleri, Hüseyin Genç ve Necati Genç’in yeğeni, Murat Yüksel’in baldızı Sennur Sivri vefat etti. Merhumenin cenazesi Ethem Mahallesi mezarlığında toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Recep Karakaya hayatını kaybetti

İlçemize bağlı Kadı köyünden İsmail Karakaya ve Süleyman Karakaya’nın babaları, Nihat Arslan’ın kayınpederi, Faruk Karakaya’nın amcası, Mehmet Sefa Karakaya ve Kadir Arslan’nın dedeleri Recep Karakaya hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi ilçemize bağlı Kadı köyünde toprağa verildi. Merhum Karakaya’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Ekrem Yüksel vefat etti

İlçemize bağlı Yoğunoluk köyü Hacılar Mahallesi’nden merhum Hüseyin Yüksel’in oğlu, Şaban, Nazmiye, Şerife, Ünzile ve Abdurrahman Yüksel’in abileri, Hasan ve Hüseyin Yüksel’in babaları, Selçuk Yüksel’in amcası Ekrem Yüksel vefat etti. Merhumun cenazesi ilçemize bağlı Yoğunoluk köyü Hacılar Mahallesi’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Mehmet Turan hayatını kaybetti

İlçemize bağlı Donalar köyünden Hasan ve Rahim Turan’ın babaları, Mehmet Turan hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi ilçemize bağlı Donalar köyünde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Mehmet Yamalı vefat etti

İlçemize bağlı Erik köyünden merhum Mustafa Yamalı ve Nazmiye Yamalı’nın oğlu, Şaban Yamalı, Şerafettin Yamalı ve Seher Ergan’ın abisi, Nuriye Yamalı’nın eşi, Tanju Yamalı ve Aynur Küçük’ün babaları Mehmet Yamalı vefat etti. Merhumun cenazesi ilçemize bağlı Erik köyünde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Hamide Yıldız hakkın rahmetine kavuştu

İlçemize bağlı Yukarıçayırcık köyünden Salih Yıldız’ın eşi, Muharrem Yıldız’ın annesi, Hamide Yıldız hakkın rahmetine kavuştu. Merhumenin cenazesi ilçemize bağlı Yukarıçayırcık köyünde toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Mehmet Şen hayatını kaybetti

İlçemize bağlı Sarıkavak köyünden Zeki Şen’in oğlu, Yüksel Şen’in eşi, Ramazan ve Ersan Şen’in abisi, Muhammet ve İlknur Şen’in babaları, Mustafa, İsmail, Mahmut ve Nimet Şen’in amcaları Mehmet Şen hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi ilçemize bağlı Sarıkavak köyünde toprağa verildi. Merhum Şen’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Osman Tekin vefat etti

İlçemize bağlı Akçakese köyü Derencik Mahallesi’nden Zehra Tekin’in eşi, İsmail, Zehra, Nesrin ve Musa Tekin’in babaları Osman Tekin vefat etti. Merhumun cenazesi ilçemize bağlı Akçakese köyü Derencik Mahallesi’nde toprağa veridi. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Şerife Topçu hayatını kaybetti

Bahçelievler Mahallesi’nden Saim Topçu’nun eşi, İsmet Topçu’nun yengesi, Satı Yıldız’ın kızı, Ahmet Rıfkiye ve merhum Mehmet Yıldız’ın kardeşi, Şengül Yıldırım’ın halası, Ayşe Köseoğlu ve Mustafa Topçu’nun anneleri, Fatih Topçu ve Sevda Köseoğlu’nun büyükanneleri Şerife Topçu hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Tepedelik köyünde toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Rüştü Kutlu hayatını kaybetti

İlçemize bağlı Güneykalınkese köyünden Mustafa Kutlu’nun babası, Musa Öz’ün kayınpederi, Rüştü Kutlu hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi Güneykalınkese köyünde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz

-Fatma Seyitoğlu vefat etti

İlçemize bağlı Donalar köyünden Satı Seyitoğlu’nun eşi, Şehri Çakır ve Hasan Seyitoğlu’nun annesi Fatma Seyitoğlu vefat etti. Merhumenin cenazesi ilçemize bağlı Donalar köyünde toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Hüseyin Ata vefat etti

İlçemize bağlı Çaykirpi köyünden Rıfat Ata’nın abisi, Hasan Ata’nın babası, Mehmet ve Ahmet Ata’nın amcaları Hüseyin Ata vefat etti. Merhumun cenazesi ilçemiz Çaykirpi köyünde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz

Posted in: