Taşköprü’de Korona Virüs Önlemleri Denetleniyor

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge gereğince, Kastamonu Vali Yardımcısı ve  Taşköprü Kaymakam Vekili Fahrettin Göncü Başkanlığında, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güven, Taşköprü İlçe Tarım Müdürlüğü görevlileri,Taşköprü İlçe Sağlık Müdürü Caner Çelik ve STK temsilcilerinin katılımları ile Korona Virüs önlemleri hakkında halkı bilinçlendirmek adına gerçekleştirilen toplu denetimde esnaf ve vatandaşlar alınması gereken önlemler konusunda uyarıldı ve bilgilendirildi.Başkan Çatal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi.”İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il Valiliğine gönderilen genelge gereğince Kastamonu Vali Yardımcısı ve Taşköprü Kaymakam Vekili Fahrettin Göncü Başkanlığında gerçekleşen toplantı sonrası ilçe halkında duyarlılık oluşturmak adına denetimlere katılarak esnaf ve vatandaşları Korona Virüs önlemleri hakkında duyarlı olmaya davet ettik. İlçemizde vaka sayısında gerçekleşen artış küçümsenmeyecek boyuta ulaşmış durumda. Tüm halkımızın sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uymalar, zorunlu olmadıkça evlerinde kalmaları hayati derecede önem arz etmektedir.”