Vefatlar

Hacı Mualla Uluyol Hakka Yürüdü
Harmancık Mahallesinden eski Ziraat Bankası Müdürlerinden merhum Mehmet Uluyol’un eşi, merhum Kasap Hamdi Kesici’nin kızı, eski Seka Personeli Cavit Uluyol ve eski Ziraat Bankası Personeli Cahit Uluyol’un anneleri Hacı Mualla Uluyol hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Bedriye Bayar Hakka Yürüdü
Harmancık Mahallesinden Kuyumcu esnaflarından merhum Yılmaz Bayar’ın eşi, Taşköprü Belediyesi Emekli Avukatı Bilgin Mumcu ve Fatma Sağır’ın annesi, Gültekin Mumcu, Seval Çorbacı, Ceyda Sağır ve Funda Sağır’ın anneannesi Bedriye Bayar hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Hasan Tekin Hakka Yürüdü
Hamzaoğlu Köyü Curalı Mahallesinden merhum Emin Tekin’in oğlu Şoför esnaflarından Yaşar Tekin ve Şükrü Tekin’in ağabeyi, Hüseyin ve Cemile Tekin’in babası, Musa Tekin ve Hakan Tekin’in amcası Hasan Tekin hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Necip Tuncay Hakka Yürüdü
Kornapa Köyünden Hacı Hasan Tuncay’ın torunu, Süreyya Tuncay’ın oğlu, İsmail Tuncay, Enver Tuncay ve Dr. Mustafa Tuncay’ın yeğeni Necip Tuncay hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Güllü Mercan Hakka Yürüdü
Güney Kalınkese Zeybet Mahallesinden Mahmut Mercan’ın annesi, Recep Kutlu’nun kayınvalidesi, Güllü Mercan hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Şinasi Özçubuk Hakka Yürüdü
Üstadlar Mahallesinden Kore Gazisi Orman İşletme Müdürlüğünden emekli merhum Şemsettin Özçubuk ve Mesude Özçubuk’un oğlu, Celalettin, Şahabettin, merhum Cengiz ve ilçemiz esnaflarından Necati Özçubuk’un kardeşi, Melek Özçubuk’un eşi,Doğukan Özçubuk’un babası, Taşköprü Seka Fabrikasından emekli Şinasi Özçubuk hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Recep İnce Hakka Yürüdü
Teke Mahallesinden Kamyoncu esnaflarından Uğur Ergül, Gökhan Karagüllü, Cengiz Hasanusta ve Minibüsçü esnaflarından Ali Keloğlunun kayınpederi , Selma Ergül, Seher Hasanusta, Şehri Keloğlu, Sevilay Karagüllü ve Reyhan İnce’nin babaları Şükriye İnce’nin eşi, eski kahveci esnaflarından Recep İnce hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Ahmet Yılmaz Hakka Yürüdü
Şahinçatı Köyü Kapıcı Mahallesinden Muammer Yılmaz ve Nadif Yılmaz’ın babaları Ahmet Yılmaz hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Hasan Çapar Hakka Yürüdü
Sarpun Köyü Koçovaz Mahallesinden merhum Hüseyin Çapar’ın babaları, Taşköprü Orman İşletmesinden emekli merhum Bayram Eker , Cemali Akman, Harun Kılıç ve Şahin Can’ın kayınpederleri, Mahir Çapar ve Sarpun Köyü eski Muhtarı Ürfet Çapar’ın kardeşi Hasan Çapar hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Necmiye Şimşek Hakka Yürüdü
Badembekdemir Köyü Bayam Mahallesinden Taşköprü Orman İşletmesinden emekli merhum Hacı Musa Şimşek’in eşi, Hacer Şimşek’in annesi, Muzaffer Şimşek’in kayınvalidesi Necmiye Şimşek hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Emin Aşlakçı Hakka Yürüdü
Karnıaçık Köyü Erencik Mahallesinden Mehmet Aşlakçı’nın oğlu, Taşköprü Sümerbank Fabrikasından emekli merhum Yunus Aşlakçı’nın abisi , Halil Aşlakçı’nın babası Emin Aşlakçı hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Ahmet Özdemir Hakka Yürüdü
Bey Köyden merhum Ömer Özdemir’in oğlu, Halil Özdemir, Şükrü Özdemir ve Mehmet Özdemir’in babaları,Ceyhun Metin ve İsmail Özdemir’in amcaları, Taşköprü Orman İşletmesinden emekli merhum Bayram Erkek , Mehmet ve Gürsel Erkek’in dayıları Ahmet Özdemir hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: