MHP Genel Merkezi’nden Başkan Çatal’a geçmiş olsun telefonu

 

MHP Genel Merkezi’nden Başkan Çatal’a geçmiş olsun telefonu

MHP Genel Merkezi: “Başkan Çatal, yalnız değildir”

Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayan ve şans eseri yara almayan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ageçmiş olsun ziyaretlerinin yanı sıra geçmiş olsun telefonları da gelmeye devam ediyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yapmış olduğu görüşmenin akabinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından telefonla aranan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’a MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli nezdinde geçmiş olsun dilekleri iletilerek MHP Genel Merkezi’nin de bu konuya hassasiyetle yaklaştığını ve bu menfur olayın çözülene kadar takipçisi olacaklarını ileterek Başkan Çatal’ın şahsında tüm Taşköprü halkına geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Başkan Çatal’da mensubu olmakla gurur duyduğu MHP Genel Merkezi tarafından gelen destek telefonu mesajlarının kendisini ayrıca onurlandırdığını ve partilerinin ilkeleri doğrultusunda son nefesini verene kadar Taşköprü halkına hizmet etmekten asla ödün vermeyeceğini kaydetti.

Başkan Çatal ayrıca, “Taşköprü Belediye Başkanı bu menfur silahlı saldırı şahsıma, Taşköprü insanımızı, huzurumuza ve en önemlisi demokrasiye yapılan bir saldırıdır. Allah’ın izni ile halkımıza hizmet etmeye hiç kimse engel olamayacaktır” dedi.

(Haber Merkezi)