Vefatlar

Şükrüye Yılmaz Hakka Yürüdü

İlçemiz Hamzaoğlu Köyünden merhum Abdurrahman Yılmaz’ın eşi, Ahmet Yılmaz’ın annesi, İsmail ve Hüsnü Yılmaz’ın babaanneleri, Rahime Eren’in annesi  ŞükrüyeYılmaz hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Şerife Türk Hakka Yürüdü

İlçemiz Olukbaşı Köyü Hatip Mahallesinden merhum Cemil Uçar’ın kızı, Mehmet Türk’ün eşi, Mustafa, Cemil ve Fahriye Türk’ün anneleri Şerife Türk hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Mustafa Altanel  Hakka Yürüdü

Kapaklı Köyü Kavacık Mahallesinden Emrullah Altanel’inoğlu, Hacer Yüksel ve Gülten Özkan’ın abisi, Kapaklı Köyü kooperatif başkanı Şakir Özkan’ın kayınbiladeri, Mustafa Altanel hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Gülsüme Garpaslan Hakka Yürüdü

Esenlik Köyünden merhum Hacıkamil Garpaslan’ın eşi, Şeker Fabrikasından emekli merhum Kenan Garpaslan ve Hüseyin Garpaslan’ın anneleri, Taşköprü Belediyesi Personeli Seyfi Ümmet Garpaslan’ın babaanneleri Gülsüme Garpaslan hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Satılmış Akgün Hakka Yürüdü

İlçemiz Muzafferettin Gazi İlkokulu emekli Öğretmenlerinden Taşköprü Belediyesinden emekli Hasan Akgün’ün kardeşi, Taşköprü Halkeğitim Merkezi Müdürü Cahit Akgün, Balıkesir Teidaş çalışanı Macit Akgün ve Meral Akgün’ün babasları, Taşköprü Fen Lisesi öğrencisi Kerem Akgün’ün dedesi, Satılmış Akgün hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hüseyin Matracı Hakka Yürüdü

İlçemiz Armutlu Köyü Matır Mahallesinden Taşköprü Kendir Fabrikasından emekli Hasan Matracı, Fatih İlkokulu emekli öğretmenlerinden Fazıl Matracı ve Polis Memuru Cemal Matracının babası Hüseyin Matracı hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Nebiye Yılmaz Hakka Yürüdü

İlçemiz Yeniler Köyünden Merhum Kemal Yılmaz’ın eşi  Tacettin, Mustafa, Murat ve Hülya Yılmaz’ın anneleri emekli öğretmen Cumhur Duman’ın ablası Nebiye Yılmaz hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

 

İsmail Şensoy Hakka Yürüdü

İlçemiz Sarıkavak Köyü Köçet Mahallesinden Hasan Şensoy’un oğlu, Küçüksu Köyünden Adil Korkmaz’ın kayınbiladeri  İsmail Şensoy hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hasan Davulcu Hakka Yürüdü

Karşı Köyünden Emine ve Ali Davulcu’nun kardeşi  Fatih, Yakup ve Salih Davulcu’nun babaları Gamaz lakaplı Hasan Davulcu hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: