vefatlar

Halil Ahmet Kırık Hakka Yürüdü

İlçemiz Sirke Köyünden Seyfettin Özkan, Selahattin Özkan ve Mustafa Kartal’ın kayınpederi, Taşköprü Kendir Fabrikasından emekli Ayşe Yamalı’nın babası, minibüsçü esnaflarından Ahmet Özkan’ın dedesi Halil Ahmet Kırık hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Fatih Güldal Hakka Yürüdü

İlçemiz Çördük Köyünden Taşköprü Seka Fabrikasından emekli Rahmi Güldal’ın yeğeni, Taşköprü Noter Çalışanı Abdullah Güldal’ın ağabeyi, emeksiz hafız lakaplı Hüseyin Güldal’ın oğlu, Burak, Berkay ve Kübra Güldal’ın babaları Fatih Güldal hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hayriye Yılmaz Hakka Yürüdü

İlçemiz Oymaağaç Sökü Köyünden merhum hacı Ali Osman Yılmaz’ın eşi Yusuf Yılmaz’ın annesi, ekol kontraplak personeli Harun Yılmaz’ın babaannesi , Hayriye Yılmaz hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Mustafa Korkmaz Hakka Yürüdü

İlçemiz Kayadibi Köyünden merhum Hacı Korkmaz’ın oğlu, merhum Zeki Korkmaz, Şaban Korkmaz ve Hüseyin Korkmaz’ın abisi, Metin ve Harun Korkmaz’ın babaları, Ali ve Murat Korkmaz’ın dedesi Mustafa Korkmaz hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Orhan Özkan Hakka Yürüdü

Tabakhane Mahallesinden Ahmet Özkan’ın oğlu , Mehmet Özkan’ın kardeşi, Aysel Özkan’ın eşi, Pınar ve İlker Özkan’ın babaları Belediyemiz emekli personeli Orhan Özkan hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Abidin Güler Hakka Yürüdü

Urgancı Köyünden  Veli Güler , Hasan Güler  ve Mustafa Sarısoy’un kardeşi,  Erdoğan Güler’in babası, çiçek mobilya personeli Hüseyin Demir’in dayısı, Abidin Güler hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: