vefatlar

Erkan Sucu Hakka Yürüdü

Alısaray Köyünden Taşköprü Lisesi emekli memurlarından Ahmet Sucu’nun oğlu Erkan Sucu hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Mahmut Nedim Çiçek Hakka Yürüdü

Çördük Köyünden Taşköprü Tarım İlçe Müdürlüğünde görev yapmış olan Sinem Çiçek, Özlem İşler ve Ali Çiçek’in babaları, Seka’dan emekli Abdullah Akdaş ve Kastamonu Devlet Su İşlerinde  görev yapmakta olan Hüseyin Salih Akdaş’ın eniştesi, Taşköprü Sümerbank Fabrikasından emekli Osman Çiftçi’nin bacanağı, Ankara Büyük Doğum Hastanesinden emekli PRF.Dr. Mahmut Nedim Çiçek hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Şerife Yıldırım Hakka Yürüdü

Tepedelik Köyünden merhum Yunus Yıldırım’ın eşi Gültekin ve Adnan Yıldırım’ın annesi Hacı Şerife Yıldırım hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Recep Ün Hakka Yürüdü

Akdoğan Tekke Köyünden Recep Ün hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: