Vefatlar

İsmet Keser Hakka Yürüdü

Harmancık Mahallesinden merhum Mehmet Keser’in kızı, merhum Fikri Keser’in eşi, ilçemiz esnaflarından Cevdet ve Fehmi Keser’in anneleri, Mehmet ve Sefa Fikri Keser’in babaanneleri  İsmet Keser hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Zehra Gök Hakka Yürüdü

Armutlu Köyünden merhum Hasan Gök’ün eşi, İsmail ve Ufuk Gök’ün anneleri, Yaşar, Tekin ve Keskin Gök’ün yengeleri  Zehra Gök hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

İsmet Ünsal Hakka Yürüdü

Akseki Köyünden Gıra lakaplı merhum Mehmet Ünsal’ın eşi, Orman İşletme Müdürlüğünden emekli Kemal ve Süleyman Ünsal’ın anneleri, İsmet Ünsal hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Esat Çelik Hakka Yürüdü

Kapaklı Köyü eski muhtar’ı  Fikri Çelik, Satılmış ve Şevket Çelik’in babaları Esat Çelik hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: