vefatlar

 

Sait Demirel Hakka Yürüdü

Kadıköy’den Elif Demirel’in eşi, Tahsin Demirel’in amcaoğlu, Ufuk ve Kemal Demirel’in amcası, Sadık, Ali, Nagihan ve Nurhan’ın babaları, Sait Demirel hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Şaban Kaçar Hakka Yürüdü

Kılıçlı Köyünden merhum İhsan Çakır’ın oğlu, Metin ve Çetin Kaçar’ın babaları, Bayram Kaçar’ın amcası Şaban Kaçar hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

İhsan Keskin Hakka Yürüdü

Aşağı Ayvalı köyünden  Mehmet ve Kadir Kaçar’ın babaları, İhsan Keskin hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Nuriye Ay Hakka Yürüdü

Kuzkalınkese Köyünden Ali ve Murat Ay’ın anneleri, Nuriye Ay hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Eren Ünal Hakka Yürüdü

Yukarı Emerce Köyü Haznedar Mahallesinden Suat Ünal’ın torunu, Murat Ünal’ın yeğeni, Mustafa Ünal’ın oğlu Eren Ünal hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Musa Korkmaz Hakka Yürüdü

Akçakese Köyünden Azize Korkmaz’ın eşi Ömür Korkmaz’ın oğlu Ömür Korkmaz ve Hanife ve Havva Korkmaz’ın babaları İbrahim Korkmaz’ın kardeşi, Mehmet Kurt’un damadı, Erik Köyü Muhtarı Şaban Yamalı’nın kayınçısı Musa Korkmaz hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hasip Akman Hakka Yürüdü

İlçemiz Sarpun Köyünden Ecevit Akman’ın babası, Hüseyin, Cemali, Erol ve Şükrü Akman’ın amcaları, Ali Acar, Cevdet Yılmaz, Salih Kurt ve Adil Kızılırmak’ın kayınpederi, Belediye Personeli Süleyman İnce’nin dayısı, Hasip Akman hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: