vefatlar

Sevim Şermet Hakka Yürüdü

Ethem Mahallesi eski muhtarı Ahmet Şermet’in eşi, sanayi esnaflarından Şaban Şermet’in annesi, Hüseyin Şermet’in babaannesi, Ahmet Kısa’nın kardeşi Sevim Şermet hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hasan Tapar Hakka Yürüdü

Donalar Köyünden Muhsin Tapar’ın babası, İrfan Tapar’ın abisi, Belediye personeli Nevzat Tapar’ın amcası, Halk Bankası personeli Halil Salın,emekli Öğretmen Mustafa Salın ve eski esnaflardan Erdoğan Salın’ın enişteleri Hasan Tapar hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Mehmet Şenel Hakka Yürüdü

Garıpça Köyünden merhum Ahmet Şenel’in oğlu, Ahmet,Recep ve Yaşar Şenel’in babaları, Mehmet Şenel hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Şükrü Akman Hakka Yürüdü

İstanbul Din Görevlilerinden Murat , Mustafa , Şehriye ve Münevver Akman’ın babaları Şükrü Akman hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: