Vefatlar

Mustafa Tuna Mumcu Hakka Yürüdü

İlçemiz Avukatlarından Ertan Mumcu ve Ayşe Mumcu’nun oğulları , Aslı Mumcu ve Nazlı Okçu’nun kardeşleri , merhum Ali Hayri Mumcu ve ilçemiz esnaflarından Tayfur Mumcu’nun yeğenleri, Mustafa Tuna Mumcu hakkın rahmetine kavuştu. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hatice Alaçam Hakka Yürüdü

Camikebir Mahallesinden merhum Refik Alaçam’ın eşi, Orman İşletme Müdürlüğünden emekli Mustafa Alaçam, Firdevs Özdemir ve Gülgün Öngün’ün anneleri, Selahattin Özdemir ve Osman Öngün’ün kayınvalideleri Hatice Alaçam hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merheye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Halime Şerife Duman Hakka Yürüdü

Karasait Mahallesinden galerici esnaflarından merhum Nazmi Duman’ın eşi, Cemal ve Emine Duman’ın anneleri, Nazmi ve Ferdi Duman’ın babaanneleri , Türker Mercan’ın anneannesi Halime Şerife Duman hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Zefure Mutlu Hakka Yürüdü

Kayadibi Köyü Karaburun Mahallesinden merhum Abdullah Mutlu’nun eşi, Orman İşetme Müdürlüğünden emekli Mahir Mutlu, Sanayi esnaflarından Arif Mutlu,Selim Mutlu,Saadet Demir ve Sare Ertürk’ün anneleri, Belediye Emekli Personeli Yaşar Kaya’nın ablası, Orman İşletme Müdürlüğünden emekli Şevket Demir ve İlyas Ertürk’ün kayınvalideleri,  Zefure Mutlu hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: