Vefatlar

Satılmış Kara Hakka Yürüdü

Çambaşı Köyü Bardakçılar Mahallesinden eski Marangoz Ustalarından merhum Kadir Kara’nın oğlu, Samatya Hastanesindden emekli Mustafa Kara’nın kardeşi , Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi Serdar Kara ve Serkan Kara’nın babaları, Satılmış Kara hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hatice Uzun Hakka Yürüdü

Kapaklı Köyü Abdullar Mahallesinden İsmail Uzun’un eşi, Erol Uzun’un annesi Hatice Uzun hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hüseyin Çoban Hakka Yürüdü

Akçekese Köyü Karapınar Mahallesinden Merhum Şaban Çoban’ın oğlu, merhume Atiye Çoban’ın eşi, Murat Çoban’ın babası Hacı Cemil Çiftçi, Osman Çoban, Harun Tekin ve Bayram Yılmaz’ın kayınpederi Hüseyin Çoban hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hanife Kurt Hakka Yürüdü

Kayadibi Köyünden Merhum Enver Kurt’un eşi, merhum Ahmet Kurt, Birol Kurt ve Ali Kurt’un babaanneleri Hanife Kurt hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: