vefatlar

Salim Güler Hakka Yürüdü

Akçakese Köyü Boyalı Mahallesinden merhum Hamdi Güler’in oğlu , Selahattin Korkmaz’ın damadı , Sema Güler’in eşi , Ayşe Alay ve Nazlı Özkaya’nın babaları , Kenan Alay ve Kamil Özkaya’nın kayınpederleri Salim Güler vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hüseyin Kurt Hakka Yürüdü

İş Bankası emekli personeli Satılmış Kurt’un oğlu , Öğretmen Gültekin Kurt ve Demiryolları personeli Erkan Kurt’un babaları , Tedaş emekli personeli Hüseyin Kurt vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Fatma Rukiye Tamer Hakka Yürüdü

Aşağı Çayırcık Köyünden Muhsin Tamer’in annesi Mahir Tamer’in babaannesi , Burak Tamer’in büyükannesi , Sabri , Hamdi ve merhum Musa Tamer’in halaları , Emekli öğretmen Cevat Korkmaz’ın kayınvalidesi , Bekdemir Ekşi Okul Müdürü İsmail Korkmaz’ın anneannesi Fatma Rukiye Tamer vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hacı Şükrü Çakar Hakka Yürüdü

İlçemiz Çarıkçılar eşrafından  merhum Hacı Mehmet Çakar’ın oğlu , eski otobüscü esnaflarından Hacı Bayram Kestepe , ilçemiz zahireci esnaflarından İsmail Çakar ve Şükran Kökyay’ın babaları Hacı Şükrü Çakar hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: