Belediye Ekipleri, Pazar Alanında Corona Alarmında

İçişleri Bakanlığı’nca, corona virüs ile mücadele kapsamında yayınlanan ek genelge kapsamında Pazar yerlerinde yeni düzenlemeleri Taşköprü ilçemizde bugün kurulan Cuma Pazarı’nda Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerince harfiyen uygulanıyor.

Önlemler kapsamında Taşköprü ilçemizde kurulan Cuma pazarı alanında giriş çıkışlar Belediye Zabıta ekiplerince tek noktaya düşürüldü. Pazara girişlerde vatandaşlara dezenfektan ikram edilip, ateş ölçerle ateşleri ölçüldü.

Tezgahlar arasındaki mesafeler çizgi çekilmek suretiyle belirlenip, Pazar yeri bir gün önceden dezenfekte edildi.

Vatandaşın sağlığının kendileri için herşeyden önce geldiğini belirten Belediye Başkanı Abdullah Çatal, bu zor günleri de topyekün birlik beraberlik içinde geride bırakacaklarına olan inancının tam olduğunu ifade etti.

Taşköprülü vatandaşlar da alınan önlemler ve uygulamalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Çatal’a teşekkürlerini iletti.