Vefatlar

İsmail Gümüş Hakka Yürüdü

Aşağı Çayırcık Köyüden Hasan , Cemil ,Şaban Gümüş’ün babaları ,Belediyeden emekli Orhan Özkan’ın kayınpederi  İsmail Gümüş Hakka Yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Bekir Ünal Hakka Yürüdü

Garipşah Köyünden Zülfer ve Bayram Ünal’ın babası Kırha Köyünden Mustafa Şenel , Celep Köyü imam’ı Muharrem Bilgin ve Esat Telli’nin kayınpederi Bekir Ünal hakka Yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Fatma Demircan Hakka Yürüdü

Eskioğlu Köyünden İsmail Karakaya’nın kızı İlçe Tarım müdürlüğünden emekli Hasan Demircan’ın eşi , Kemal Demircan , Serpil Tuncay , Elif Sarıkaya  ve Gülay Demircan’ın anneleri , Fethi Sarıkaya ve Bilal Tuncay’ın kayınvalidesi  Fatma Demircan Hakka Yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Mustafa Karakaya Hakka Yürüdü

Kılıçlı Köyünden , Kılıçlı Köyü Muhtarı Ayhan Karakaya’nın amcası , Şaban , Nuri ve Hüseyin Karakaya’nın babaları , Mustafa Karakaya Hakka Yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: