vefatlar

Fehime Ünal Vefat Etti

Eski otobüsçü esnaflarından merhum Hacı Ali Ünal’ın eşi , Necati ve Ertuğrul Ünal’ın annesi , Fehime Ünal hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Fadime Korkmaz Hakka Yürüdü

Camikebir Mahallesinden Selahattin VE Bekir Altun’un halası , Hasan Kurnaz ve Nadire Yavuz’un annesi , Tanser Yavuz’un kayınvaidesi , Mehmet Salih Yavuz’un dünürü Fadime Korkmaz hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: