vefatlar

Cemile İyisan Hakka Yürüdü

Ethem Mahallesinden Kadı lakaplı Süleyman İyisan’ın eşi , Sümerbank’tan emekli  İsmail İyisan, Murat İyisan ve Adliye Personeli merhum Mahir İyisanîn anneleri , eski kundura esnaflarından Süleyman İyisan, Polis Memuru İsmail İyisan, Oğuz İyisan , Yargıtay Personeli Yavuz Serdarhan İyisan ve Sedat İyisan’ın babaanneleri  Cemile İyisan vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Hasan Yılmaz Vefat Etti

Alamabatak Köyünden eski otobüsçü esnaflarından Bayram Yılmaz’ın babası , Hüseyin Yılmaz’ın dedesi , Hasan Yılmaz hakkın rahmetine kavuşru. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: