vefatlar

Hanife Akman Vefat Etti

Gizlice Mahallesinden merhum Kemal Yamakve Kendir Fabrikasından emekli Cemile Yamak’ın kızları , İlçemiz ayakkabıcı esnaflarından İdris Yamak , Şaban Yamak ve Pakize Demir’in kardeşleri , Rıza Akman’ın eşi , boyacı esnaflarından  Murat , Selma , Zeynep , Sema ve Eyüp Akman’ın anneleri Kendir Fabrikasından emekli Hanife Akman vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

İsmet Çobanoğlu Hakka Yürüdü

Hamzaoğlu Köyü Karabaş Mahallesinden Marangoz esnaflarındfan merhum Ahmet Çobanoğlu ‘nun eşi , Adem Çobanoğlu , İsmet Çobanoğlu ve Rahime Erçalık’ın anneleri  İsmet Çobanoğlu vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Remzi Karakaya Vefat Etti

İlçemiz                 Kılıçlı Köyü Muhtarı Ayhan Karakaya ve Ahmet Karakaya’nın babaları , tecir esnaflarından  Burak Karakaya’nın dedesi , Belediyeden emekli Mustafa Yüksel ve Mesut Yüksel’in enişteleri ,  Remzi Karakaya vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Eyüp Yüksel Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kese Köyünden  Kendir Fabrikasından emekli  İsmail Yüksel’in ve Şeker Fabrikasından emekli Halil Yüksel’in amcası , Kadıköyünden Necati Küçük’ün kayınbiraderi , Emekli Öğretmen Zühtü Küçük , Esnaf Şahin Küçük ve Mahir Küçük’ün dayıları , Kızılkise Köyünden Mustafa Er’in dayıları , Bekirli Köyünden Süleyman  Akgün’ün eniştesi  Fatma , Şerife ve Cengiz Yüksel’in babaları , İlçemiz Endüstri Meslek Lisesinden emekli Eyüp Yüksel vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: