vefatlar

Sevim Şimşek Vefat Etti

Ağcıkişi Mahallesinden ,Merhum Osman Şimşek’in eşi, Sevgi Özdemir ve Sevinç Gülbaş’ın anneleri, Mustafa Özdemir , Taner Özdemir ve Aziz Gülbaş’ın kayınvalideleri , Sevim Şimşek Hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Müzeyyen Yazgan Hakka Yürüdü

Dağbelören Köyü Telli Mahallesinden merhum Muhittin Yazgan’ın eşi, Yılmaz Yazgan’ın annesi , Ramazan ve Aziz Yazgan’ın yengeleri , Müzeyyen Yazgan vefat vetti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hüsnü Ilgaz Vefat Etti

Beyköyü İkipınar Mahallesinden Merhum Bayram Ilgaz ve emekli İmam Ramazan Ilgaz’ın babası, Gökırmak Mahallesi eski Muhtarları Erdoğan İnce’nin kayınpederi, Hüsnü Ilgaz, Murat Ilgaz,Aydın İnce’nin kayınpederi, Ayten Güllü’nün dedeleri, Hüsnü Ilgaz vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hacı Osman Kılıç Hakka Yürüdü

Yazıhamit Köyünden , Adliye Personeli Salih Kılıç’ın babası, E.M.L Öğretmeni Turhan Kılıç ve emekli Öğretmen Turgut Kılıç’ın amcaları, emekli Öğretmen Hamdi Bilgin’in kayınpederi, Hacı Osman Kılıç Hakka Yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted in: