Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Atatürkçü Düşünce Derneği Taşköprü Şube Başkanlığı katkıları ile düzenlenen ‘’Vasiyet’’ isimli tek kişilik gösteri proğramına katıldı. Bu güzel proğramın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.dedi

Devrek Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı , Okan Onur tarafından hazırlanan ve seslendirilen tek kişilik gösteri proğramı Vasiyet Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezinde izleyicilerle buluştu.Proğramın ardından, izleyicilere kitap imzalayan Okan Onur büyük ilgi ile karşılandı.