Vefatlar

Ali Kayıkçı Hakkın Rahmetine Kavuştu

Karşı Köyünden öğretmen Melik Kayıkçı ve Hasan Kayıkçı’nın babaları Maliyeden emekli İbrahim Asker ve Kadı Köyünden Nejdet Can’ın kayınpederi ALİ Kayıkçı Hakkın rahmetine kavuştu.Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hamide Keskin Hakka Yürüdü

Ağcıkişi Mahallesinden Kendir Fabrikasından emekli merhum İbrahim Keskin’in eşi Özel İdare Müdürü Halil Keskin ve Teiaş Personeli Adem Keskin ile Züftü ve İsmail Yılmaz’ın neneleri,Hamide Keskin Hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

 

Ahmet Alkan son yolculuğuna uğurlandı

Yoğunoluk Köyünden merhum İbrahim Alkan’ın oğlu,merhum Mahir Alkan’ın damadı,merhum Mehmet Alkan’ın kardeşi, Fatma Alkan’ın eşi,Gülcan,Nurcan,Sevcan Alkan’ın enişteleri, Yalçın ve Hakan Alkan’ın amcaları Ahmet Alkan Hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Celal Bakır Vefat Etti

Çekiç Köyünden merhum Zülfe Bakır’ın oğlu ,Zafer Bakır’ın babası, Kenan Bakır’ın kardeşi, Mehmet Kartal ve Mustafa Tuncel’in kayınbiladeri,Celal Bakır hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Ahmet Acar Hakka Yürüdü

Duruca Köyünden Emniyet Müdürlüğü Personeli Hüseyin Acar ve Mustafa Acar’ın babaları,Adem Şensoy ve Halit Baş’ın kayınpederi,Sigortacı esnaflarından Hasan Akgün ve Karayolları Personeli İsmail Akgün’ün dayısı Ahmet Acar vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

 

Hasan Erkeç Vefat Etti

İncesu Köyünden Merhum Mehmet Erkeç’in torunu, merhum Erhan Erkeç’in oğlu, İsmail Pehlivanoğlu’nun kayınbiladeri , Hasan Erkeç hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Arife Kuru Hakka Yürüdü

Şehirören Köyü Otmanlar Mahallesinden İbrahim Kuru’nun eşi Mustafa Kuru’nun annesi Arife Kuru hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Fatma Alkan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Merhum İbrahim Alkan’ın oğlu,Merhum Mahir Alkan’ın damadı,Merhum Mehmet Alkan’ın kardeşi,Fatma Alkan hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında Hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Mehmet Özcan Hakka Yürüdü

Alaseki Köyünden merhum Şakir Özcan’ın oğlu Akseki Köyü imamı Mahir Özcan ve Sağlık Memuru Hüseyin Özcan’ın babaları ,Hüsnü Özcan’ın abisi Sezayi Özcan’ın eniştesi,Erdoğan Yiğit’in bacanağı Orman İşletme Müdürlüğünden emekli İnce Mehmet lakablı Mehmet Özcan Hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Tevfik Ateş Vefat Etti

Hasanlı Köyünden eski şoför esnaflarından merhum Ali Ate’in oğlu,Mehmet,Metin ve Hasan Ateş’in babaları Tevfik Ateş hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Ayşe Gökmen Hakka Yürüdü

Kapaklı Köyü Kavacık Mahallesinden Veysel Gökmen’in eşi Ayşe Gökmen hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Şaban Yıldız Hakkın Rahmetine Kavuştu

Doymuş Köyünden Yalçın Yıldız’ın babası Şaban Yıldız hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Nazmiye Özer Vefat Etti

Afşar Köyünden Mustafa Özer’in eşi, sanayi esnaflarından merhum Mehmet Özer ve Salih Özer’in anneleri ilçemiz esnaflarından Hüseyin Keskin’in kardeşi Nazmiye Özer vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Fethi Kuşcu Hakka Yürüdü

Germeç Kuşcu Mahallesinden Mehmet Kuşcu’nun babası, Müftülük personeli Erdal Kuşcu ve Engin Kuşcu’nun dedeleri ,Germeç tuhafiyeci esnaflarından Mehmet Gökmen’in kayınpederi,Fethi Kuşcu hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hatice Acar Vefat Etti

Duruca Köyü Seyitler Mahallesinden Bayram Acar ve İbrahim Acar’ın anneleri Hatice Acar hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Mehmet Baş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yeşilyurt Köyünden Orman İşletme Müdürlüğü emekli personeli Kamil Baş’ın babası Mehmet ve Ümit Baş’ın dedeleri Orman İşletme Müdürlüğü personeli Mustafa Binici’nin eniştesi Mehmet Baş vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

 

Hüseyin Karaçam Hakka Yürüdü

Kızılcaören Köyünden Ali Karacanın babası, Kaymakamlık emekli Yazıişleri Müdürü Selim Erdoğan ve Hüseyin Kaleli’nin kayınpederi , Taşköprü Devlet Hastanesi personeli Hasan Karaçam ,Cihan Karaçam, Turgay Karaçam ,Hüseyin Erdoğan , Sedat Kaleli ve Serkan Kaleli’nin dedeleri , Kızılcaören Köyü eski Muhtarlarından Hüseyin Karaçam vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Kerim Şensoy Son Yolculuğuna Uğurlandı

Armutlu Köyü eski Muhtarı Kemal Şensoy’un eniştesi, Şehri Şensoy’un ağabeyi, emekli Öğretmen Kerim Şensoy vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Şevki Korkmaz Vefat Etti

Sümerbank’tan emekli Hasan Korkma’ın abisi , merhum Cengiz Korkmaz’ın babası , merhum Serdar Korkmaz ve Serkan Korkmaz’ın dedeleri, Mumcu Eczanesi personeli Cemil Korkmaz  ve berber esnaflrından Hamdi Korkmaz’ın amcası Sümerbanktan emekli Şevki Korkmaz hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Döndü Ay Hakka Yürüdü

Yukarı Emerce Köyünden Halil Ay’ın eşi , Cafer ve Cihat Ay’ın anneleri Döndü Ay vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Sare Demirel Hakkın Rahmetine Kavuştu

Kabalar Köyü Diler Mahallesinden İstanbul Hastanesi Başhekim Yardımcılığından emekli Doktor Hasan Demirel’in annesi, Mustafa Demirel’in kız kardeşi, Sare Demirel vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Emin Yamalı Vefat Etti

Hanönü İlçesi Kayabaşı Köyünden Fatih İlköğretim Okulu emekli personeli Hüseyin Yamalı  ve Taşköprü Devlet Hastanesi eski Doktorlarından Hasan Yamalı’nın babası, Germeç Tarım Kredi personeli Vedat Yamalı, Yibo Öğretmenlerinden Şahabettin Karabeyoğlu ve Emrah Karabeyoğlu’nun dedesi, Seka’dan emekli Emin Karabeyoğlu’nun kayınpederi, Emin Yamalı vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

 

Halime Korkmaz Hakka Yürüdü

Gökırmak Mahallesinden eski tecir esnaflarından Kulaksız lakaplı merhum Hasan Korkmaz’ın eşi, Tedaş emekli personeli Hasan Korkmaz ve Balcıoğlu Total personeli Şahin Korkmaz’ın annesi, Salih , Salim ve Ayhan Korkmaz’ın babaanneleri ,Sinan Genç’in kayınvalidesi Halime Korkmaz Hakka Yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Bayram Yaman Vefat Etti

Ömerli Köyünden merhum Mustafa Yaman’ın oğlu Eyüp Yaman’ın babası Bayram Yaman vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Ünzile Güneş Hakkın Rahmetine Kavuştu

Çambaşı Köyü Bardakçılı mahallesinden merhum hamdi güneşin eşi, Recep , Ömer , Gülsüme , Cemal ve Ekol Kontraplak Fabrikası personeli Fahri Güneş’in anneleri ,Nazım Özsoy’un kayınalidesi Ünzile Güneş hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted in: