Başkan Çatal “Yavrularımızı Uyuşturucu İlletinden Uzak Tutmak İçin Hertürlü Çabayı Sonuna Kadar Göstereceğiz”

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal Taşköprü İlçe Kaymakamı İbrahim Çenet öncülüğünde “Uyuşturucu ile Mücadele” konulu toplantıya katıldı. Başkan Çatal “Yavrularımızı uyuşturucu illetinden uzak tutmak için hertürlü çabayı sonuna kadar göstereceğiz” dedi.Taşköprü Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen Uyuşturucu İle Mücadele konulu toplantıya ilçe kurum amirleri katılım sağladı . İlçe kurum amirleri ile istişarede bulunulan toplantıda gençlerin uyuşturucudan uzak kalmalarını sağlamak hedeflenirken alternatif öneriler gündeme alınarak değerlendirildi.