Vefatlar

Saniye Çoban Hakka Yürüdü

Akçakese Köyü Karapınar Mahallesinden Sadık,Mehmet ve Zefure Çoban’ın anneleri Gökhan ve Osman Çoban’ın babaanneleri  Saniye Çoban Hakka yürüdü.Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Faruk Şeker Vefat Etti

Vakıf Belören Köyünden Ahmet Şeker’in oğlu Ömer ve Ali Şeker ile Remzi Kaya’nın kardeşleri, Sümerbank ‘tan emekli Rüveyde Şeker’in eşi Mehmet ve Selvihan Şeker’in babaları , ilçemiz esnaflarından Recep Sivri’nin kayınpederi Ahmet Aksoy’un eniştesi eski berber esnaflarından Faruk Şeker hakkın rahmetine kavuştu. Taşcaminde kılınan cenaze namazının ardından hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Sabri Ateş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Vakıfbelören Köyünden  Sümerbank’ta emekli Ömer Ateş ve Sare Ateş’in babaları, Enver ,Sabri ve Aynur Ateş’in dedeleri Sabri Ateş vefat etti.Vakıfbelören köyünde kılınan cenaze namazının ardından ebedi istirahatgahına tevdi edildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Cevat Yılmaz Vefat Etti

Yeniler Köyünden Adil Yılmaz,Zehra Yılmaz ve Hikmet Ekim’in babaları Ahmet  Yılmaz ve Dursun Ekim’in kayınpederleri Adem ,Oktay ve Olcay Yılmaz’ın dedeleri Cevat Yılmaz hakkın rahmetine kavuştu.Yeniler Köyünde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hasan Çakır Hakka Tevdi Edildi

Avşar Köyü Muhtarı İbrahim Çakır ve Sulama birliği personeli Muttalip Çakır’ın dedeleri Hasan Çakır hakkın rahmetine kavuştu.Cenazasi Avşar Köyünde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

İbrahim Yüksel Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eski manav esnaflarından Cemal Yüce’nin dayısı İbrahim Yüksel hakkın rahmetine kavuştu.Kılınan cenaze namazına mütakip hakka tevdi edildi.

Alaattin Yılmaz Hakka Yürüdü

İncesu Köyünden merhum İzzet Yılmaz’ın oğlu Şefika Yılmaz’ın eşi, Canan Yılmaz’ın babası, Berfin Yılmaz’ın dedesi,Murat Yılmaz’ın abisi, Çördük Köyünden Nadir Erol ve Çetmi Köyünden Muzaffer  Yıldırım’ın eniştesi Alaaddin Yılmaz hakka yürüdü. İncesu Köyünde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında ebedi istirahatgahına tevdi edildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Gülsüme Yüksel Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yukarı Emerce Köyünden merhum Hacı Mehmet Salih Yüksel’in kardeşi, Şeker Fabrikasından emekli Necmettin Yüksel,merhum Ali Yüksel ve Salih Yüksel’in halası Gülsüme yüksel vefat etti.Kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Emerce Köyündeki aile kabristanlığına tevdi edildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hikmet Can Vefat Etti

Orman İşletme Müdürürlüğünden emekli merhum Ahmet Can’ın eşi ,Hastane Müdürlüğünden emekli Ali Can’ın  yeğeni , Belediye Personeli Bayram ,İbrahim ,Yavuz Söylemez’in yeğeni , Şerife Sevim’in kız kardeşi Hikmet Can hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazına mütakip aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Şerife Özke Hakka Yürüdü

Derekaraağaç Köyünden Bayram Özke’nin eşi Şükriye Tosun’un kardeşi ,Nazım ,Kasım , Kadir ve Şaban Özke’nin anneleri Orman İşletme Müdürlüğünden emekli Recep Tanturoğlu ve Örhenli Köyünden Yusuf Erdoğan’ın kayınvalidesi Şerife Özke hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazına mütakip aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Fazlı Ünal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ömerli Köyünden merhum Recep Ünal’ın oğlu Atakan ,Recep Ünal’ın babaları Fazlı Ünal Hakkın rahmetine kavuştu. Ömerli Köyünde kılınan cenaze namazına mütakip aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Nazile Yılmaz Hakka Yürüdü

Koçanlı Köyünden Halim ve Niyazi Yılmaz’ın anneleri, İsmet Yılmaz ,Ali Tuncel,Hacı Mehmet Yıldız ,Rafet ve Ziya Ertürk’ün anneanneleri Nazile Yılmaz Hakka Yürüdü.Koçanlı Köyünde kılınan cenaze namazına mütakip ebedi istirahatgahında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Elife Nar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Çetmi Köyünden  merhum Hocagilin Hasan Nar’ın eşi,Total personeli  Adil Nar’ın annesi ,Hayati Nar ve Elif Sezgin’in babaannesi, Urgancı Köyü Emekli İmamı Halil Nar’ı yengesi Elife Nar hakka yürüdü.Çetmi Köyünde kılınan cenaze namazına mütakip aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına tevdi edildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hacı Mehmet Aslan Hakka Yürüdü

Böcü Köyünden İsmail Aslan’ın babası, merhum Hüseyin Aslan ve merhum Halil İbrahim Aslan’ın kardeşleri Hacı Mehmet Aslan hakkın rahmetine kavuştu.Böcü Köyünde kılınan ceneaze namazına mütakip aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Münevver  Kayacan Hakka Tevdi edildi

Aşağı Emerce Köyünden Merhum Halim Kayacan’ın eşi , İbrahim Kayacan’ın annesi,Hacı Hüseyin Kayacan’ın yengesi, Münevver Kayacan hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazına mütakip hakka tedi edildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hacı Hamdiye Yılmaz Hakka Yürüdü

Aşağı Çayırcık Köyünden eski maman esnaflarından Hacı Kamil Yılmaz’ın eşi, Hüseyin Yılmaz’ın annesi,Ahmet Yılmaz’ın babaannesi Hacı Hamdiye Yılmaz hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazına mütekip Aşağı Çayırcık Köyündeki aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Kerziban Kutlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güneykalınkise Köyü Zeybet mahallesinden Mehmet Kutlu’nun eşi,Recep Kutlu’nun annesi Kerziban Kutlu Vefat etti.Kılınan cenaze namazına mütakip Güneykalınkise Köyü Zeybet mahallesindeki aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Gülsüme Uzun Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kapaklı Köyü Avdullar  Mahallesinden Cemil Uzun’un kızı,Berkay Uzun’un annesi Gülsüme Uzun hakkın rahmetine kavuştu.Kılınan cenaze namazına mütakip Kapaklı Köyü Avdullar mahallesindeki aile kabristanlığında hakka tedi edildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Şehri Ak Hakka Yürüdü

Tekeoğlu Köyünden merhum Ahmet Ak’ın eşi,Burhan Ak’ın annesi Hasan Söylemez ve Orman İşletme emekli personeli Musa Aksu’nun kayınvalidesi Şehri Ak hakkın rahmetine kavuştu.Kılınan cenaze namazına mütakip Tekeoğlu Köyündeki aile kabristanlığında hakka tevdi edildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted in: