VEFATLAR

-Halime Açılan, son yolculuğuna uğurlandı

Akdoğan Tekke köyünden Hüseyin Açılan’ın eşi, Mehmet Açılan, Ahmet Açılan, Şerife Aktaş ve Şükran Karakaya’nın anneleri, Halime Açılan vefat etti. Merhumenin cenazesi Akdoğan Tekke köyünde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

-Yunus Ilgaz, son yolculuğuna uğurlandı

Karapürçek köyü Davutpaşa Mahallesi Enver, Abdullah, Nejla ve Seher Ilgaz’ın babaları Gül Ilgaz’ın dedesi Yunus Ilgaz Karapürçek köyü Davutpaşa Mahallesi’nde kılınan namazla son yolculuğuna uğurlandı.

-Hayriye Doğan, Hakka yürüdü

Armutlu köyü Cevizli Mahallesi’nden Şaban Doğan’ın eşi Fazlı Doğan’ın annesi Hayriye Doğan hakkın rahmetine kavuştu. Merhume, Armutlu köyünde kılınan cenaze namazının ardından hakka tevdi edildi.

-Satiye Şimşek, son yolculuğuna uğurlandı

Kapaklı köyü Kavacık Mahallesi’nden merhum Kamil Şimşek’in eşi, Gülsün ve Niyazi Şimşek’in anneleri, Mehmet Şimşek’in yengesi, Fahri Kaya’nın kayınvalidesi, Satiye Şimşek son yolculuğuna uğurlandı. Kapaklı köyünde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

-Şükrü Özkan, vefat etti

Hanönü ilçesi Kavak köyünden Suna Özkan’ın eşi, Uğur ve Nesrin Özkan’ın babaları Şükrü Özkan hakkın rahmetine kavuştu. Merhum, Taş Camii’nde kılınan cenaze namazına müteakip Kurban Tepe Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

Şehri Akyol, Hakka yürüdü

Bekirli köyünden Cemal Akyol’un eşi Taşköprü Devlet Hastanesi personeli  Murat Akyol’un annesi Tuğçe, Buse ve Çağla Akyol’un babanneleri, Nusret, Tufan ve Fikret Akyol’un yengeleri Şehri Akyol vefat etti. Cenazesi kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında ebedi istirahatgahına defnedildi.

-Elmas Uzun, vefat etti

Kaya köyünden Fahri Uzun’un eşi Kemal Uzun’un ablası Elmas Uzun son yolculuğuna uğurlandı. Kaya köyü camiinde kılınan cenaze namazının ardından merhume hakka tevdi edildi.

-Behiye Kökyay, son yolculuğuna uğurlandı

Yazıhamit köyünden Yazıcı Hasan Kökyay’ın eşi, Halil Kökyay’ın yengesi, Fen Lisesi öğretmenlerinden Selami Kökyay’ın annesi, Mücteba Asım Kökyay’ın babaannesi, Behiye Kökyay hayatını kaybetti. Merhume, kılınan cenaze namazına müteakip Kurban Tepe Mezarlığında hakka tevdi edildi.

Cemal Ünal, vefat etti

Badembekdemir köyü Bayam Mahallesi’nden İbrahim Ünal’ın babası Murat Ünal’ın dedesi Salih Şimşek’in abisi Recep Şimşek ve İbrahim Şimşek’in dayısı, Satılmış Yılmaz’ın kayınpederi, Orman İşletme Müdürlüğünden emekli Cemali Ünal hakkın rahmetine kavuştu. Merhum kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Metin Övüt, Hakka yürüdü

Ethem Mahallesinden Sümerbank’tan emekli Fahri Övüt’ün kardeşi, Opet personeli Şahin Övüt’ün babası Sanayi eşrafından Mahmut Övüt’ün amcası, Şeker Fabrikasından emekli Recep Gökçe’nin dayısı, Belediye personeli Recep Pehlivan, Yılmaz Gökdemir, Mustafa Ayverdi, Selahattin Demirel ve Doğan Öztürk’ün kayınpederleri Özel İdare Müdürlüğünden emekli Metin Övüt hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi Ethem Köyü Eski Camii’nden kılınan namazın ardından hakka tevdi edildi.

Posted in: