Bakan Soylu’dan Başkan Çatal’a Emniyet ve Karakol binaları müjdesi

Bakan Soylu’dan Başkan Çatal’a Emniyet ve Karakol binaları müjdesi

 

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 12 Ocak Pazar günü açılışı gerçekleşen Ilgaz-2 Yurdun Tepe Kayak Tesisi’nin açılış törenine katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ın katılımları ile gerçekleşen törende Başkan Çatal, İçişleri Bakanı Soylu ile görüşerek ödenek sıkıntısından dolayı askıya alınan Taşköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı binalarının ihalesinin yapılmasına yönelik bire bir görüşerek konuya ilişkin konunun takibi ve kısa sürede sonuçlanacağına dair söz aldı.

Daha sonra Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ile görüşen Başkan Çatal, Pompeiopolis Antik Kenti’nin alanının “Ören Yeri Olarak Düzenlenebilmesi” ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanan “Sokak Sağlıklaştırması” projesinin yatırım programına alınmasıyla ilgili görüşerek her iki konuya da ilişkin geniş kapsamlı bir dosya sundu.

Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’da Başkan Çatal’ın taleplerini makul karşılayarak konunun yakın takipçisi olacağını sözünü vererek Çatal ile ilçede yapılan çalışmalara yönelik bir süre sohbet etti.

Başkan Çatal’da, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’a taleplerine karşı gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek açılışı gerçekleşen Ilgaz-2 Yurdun Tepe Kayak Tesisi’nin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

 

-Protokol-  

Programa Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Kastamonu Eski Valisi ve şimdiki Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik,  AK Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, önceki dönem milletvekilleri, çevre illerden gelen kamu kurum ve kuruluşlarının idareci ve temsilcileri, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, siyasi partilerin başkan ve temsilcileri, çok sayıda vatandaş ve basın mensupları katıldı.

 

Haber: Cemil ÖZCAN