Başkan Çatal, yılbaşında görevi başında bulunan personeli ziyaret etti

Başkan Çatal, yılbaşında görevi başında bulunan personeli ziyaret etti

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın ile birlikte 2020 yılında görevi başında giren personeli ziyaret ederek, birlikte pasta kesti.

Belediye Başkanı Çatal, ilk önce Taşköprü Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek,  hastane personeline iyi seneler temennilerinde bulundu. Daha sonra Hastanede tedavi gören hastaları ziyaret eden Başkan Çatal ve Başkan Yardımcısı Yalçın, hastalara sağlıklı seneler temennilerinde bulundu.

Ardından İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Çatal, görevi başında bulunan personele 2020 yılının sağlık, huzur ve barış içinde geçmesi temennilerinde bulundu.

2020 yılının görevi başında giren İtfaiye personelini de unutmayan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal ve Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın,  itfaiye personeli ile birlikte de pasta keserek iyi seneler temennilerinde bulundu.

Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 2019 yılının son mesaisinde Belediye personeli ve birim amirleri ile de bir araya gelerek aileleriyle birlikte iyi yıllar temennilerinde bulundu.

Haber: Hamza Sefa Yılmaz