Taşköprü Belediyesi Aşevi hizmete başladı

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ın seçim sürecinde de ilçede ihtiyaç olarak beyan ettiği aşevi hizmet vermeye başladı.

Tekke Camisi bahçesinde bulunan binada hizmete başlayan Taşköprü Belediyesi Aşevi’nin resmi açılışı önümüzdeki Cuma günü saat:14.00’te gerçekleşecek.

Taşköprü Belediyesi Aşevi, kazanları kaynayarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “Rabbime şükürler olsun ki ilçemizin bir eksiğini daha gidererek, kış mevsiminde ihtiyaç sahibi ailelerimize Aşevinde kaynayan kazanlarımızda çıkan yemekleri ulaştırmaya  başladık” dedi.

Başkan Çatal, Taşköprü Belediye Aşevinin resmi açılışının Cuma günü olacağını söyleyerek tüm Taşköprü halkını davet etti.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ