TÜRSAB’tan Taşköprü çıkartması

TÜRSAB’tan Taşköprü çıkartması

TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Temsilcileri, bu ayki toplantılarını Taşköprü ilçemizde gerçekleştirdi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu yönetim kurulu bu ayki toplantısını Taşköprü’de gerçekleştirdi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu yönetim kurulu toplantılarını her ay bölgeye bağlı bir ilde gerçekleştirme kararı almasının adından ilk toplantılarını bu ay Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ın daveti üzerine Taşköprü’ye gelerek ilk toplantılarını gerçekleştiren Seyahat Acentalarının Temsilcileri Taşköprü’de gerçekleştirdikleri toplantı sonrası Belediye Başkanı Abdullah Çatal ile birlikte ilçedeki tarihi yerleri ziyaret etti.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “Bizleri kırmayarak davetimize icabet eden TÜRSAB heyeti, toplantı sonrasında ilçemizin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etti. İlgi ve alakalarından dolayı TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ercan Güner ve yönetim kurulu üyelerine ilçem adına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Başkanı Ercan Güner’de bölgenin tanıtım eksikliğine dikkati çekerek “Bu tip bilgilendirme gezilerinde, turizm profesyonelleri turistik alanları yerinde görerek öğreniyor ve yerel yönetimlerin turizm planlamaları için bilgi paylaşımında bulunuyorlar” dedi.

TÜRSAB Heyeti, özellikle Pompeiopolis Antik Kenti, Kent Tarihi Müzesi ve Donalar Kaya Mezarı’na ilişkin hayranlıklarını gizleyemedi.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ