Bahri Alp Ortaokulu öğrencilerinden Başkan Çatal’a ziyaret

Bahri Alp Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ı makamında ziyaret etti.

Bahri Alp Ortaokulu, “Chıldren of the same sea (Aynı denizin çocukları) etwinning projesi”ne ilimizi ve ilçemizi temsilen ortak oldu.

Karadeniz’deki çevre kirliliği, sosyal- kültürel yapıya dikkat çekmek, kültürel değerlerimizi kazandırmak ve yöresel ürünlerimizin tanıtımını yapmak için yürütülen projeye Türkiye’den Karadeniz’e kıyısı olan 16 şehir ve Ukrayna, Gürcistan ve Romanya ortak oldu. Bu proje kapsamında Kasım ayı içerisinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Karadeniz kıyı temizliği yapacaklar. Ziyarette öğrenciler proje hakkında Belediye Başkanı Abdullah Çatal’a bilgi verdi.