Taşköprü’de 3. Çocuk Kitapları Günleri başladı

Taşköprü Belediyesi’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle düzenlediği Taşköprü 3. Çocuk Kitapları Günleri etkinliği başladı.  Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen 3. Çocuk Kitapları Günleri etkinliğinde konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “Çocuklarımızın bu yaşta okudukları kitaplarla ileride önemli faydalarını görecekler ve çocuklarımız kitaplara ne kadar önem verir ve okurlarsa geleceğimizde o kadar söz sahibi olacaklar. Okuma alışkanlığının gelişmesinin topluma, insanlığa ne kadar yararlı olduğunu belirtmek istiyorum. İlçede düzenlemiş olduğumuz bu tarz etkinlikler bizleri mutlu ediyor” dedi.

Programa Taşköprü Kaymakamı İbrahim Çenet, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kapucuoğlu ve öğrenciler katıldı.

Program da çocuklar Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’a sarılarak etkinlik için teşekkür ettiler.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ