Başkan Çatalın Bu Ay ki Maaşı TSK’ya

Belediye Başkanı Abdullah Çatal’dan Örnek Davranış

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, bu ay ki maaşını Türk Silahlı Kuvvetlerine bağışladı.
TSK’nın geçtiğimiz günlerde başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nın ardından Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, örnek bir davranışta bulunarak, bu ay ki maaşını Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na bağışladı. Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden bu tarafa yaptığı hayırlarla da anılan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, bu ay ki maaşını Barış Pınarı Harekatına destek vermek için, maaşını Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na bağışladı. Başkan Çatal, Halk Bankası Taşköprü Şube Müdürü Özlem Tütüncü’yü ziyaret edip, bu ayki maaşını Türk Silahlı Kuvvetlerine bağışlayacağını belirterek şunları kaydetti: “Biz Şerife Bacı’nın torunları olarak, ordumuz seferdeyken onların yanında olduğumuzu hissettirmek ve ufakta olsa bir destek vermek amacıyla Sefer bizden Zafer Allah’tan diyerek TSK tarafından başlatılan harekat ile ilgili toplumumuzda örnek teşkil etsin düşüncesiyle bu ayki maaşımı Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na bağışlamak istiyorum. Şanlı Ordumuzun Allah Yar ve Yardımcısı olsun” dedi.
Halk Bankası Taşköprü Şube Müdürü Özlem Tütüncü’de “Bizde katkınız için size Türk Milleti olarak teşekkür ediyoruz. Her zaman maaşınızla yaptığınız katkılara birini daha eklemiş oldunuz“ dedi.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ