06.03.2019

MECLİS KARARI

KARAR TARİHİ      : 06.03.2019

KARAR NO              : 15

KONUSU                  : Festival Tarihi ve Komitesi.

Belediye Meclisini

Teşkil  Edenlerin Adı Soyadı

Meclis Başkanı     : Hüseyin ARSLAN

Meclis Üyeleri      : Hüseyin ER, Mustafa UĞUR, Ceyhun ÇORBACI,  Mutlu KORKUNÇ, Yılmaz KORKMAZER, Gülçin Fatma AKMAN, Salih HÜNAL, Sinan ALP, Yıldıran YÜKSEL

Katılmayanlar   : Vahdi ARI, Ferudun ERTÜRK

GÜNDEM :

Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali ‘Pompeiopolis Antik Kenti Tanıtım Etkinliklerimizin’ 33. Cisi bu yıl 15-18 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleşecek olup, Belirtilen tarihlerde Festival düzenlenmesi ve Belediye Başkanının başkanlığında Festival Komitesinin oluşturulması hususun görüşülmesi.

KARAR :

Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali Pompeiopolis Antik Kenti Tanıtım Etkinliklerimizin 33. cisi bu yıl 15-18 Ağustos 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Belirtilen tarihlerde, Festivalin düzenlenmesine ve Belediye Başkanın Başkanlığında Festival Komitesi oluşturulmasına yapılan açık oylama sonucu oy birliği ile karar verildi.

Hüseyin ARSLAN                                        Mutlu KORKUNÇ                            Gülçin Fatma AKMAN

1. Meclis Başkanı BL. Meclis Katibi BL. Meclis Katibi