03.07.2019

MECLİS KARARI

KARAR TARİHİ      : 03.07.2019

KARAR NO              : 43

KONUSU                  : Satış ( Gizlice Mahallesi 54 ada 160 nolu parseller)

Belediye Meclisini

Teşkil  Edenlerin Adı Soyadı

Meclis Başkanı : Abdullah ÇATAL

Meclis Üyeleri : Harun YALÇIN, Murat SERDAROĞLU, Şeref Nur MEMİOĞLU, Fatih PURTUL, Hüseyin KURT, Ceyhun ÇORBACI, Hüseyin ER, Mehmet Emin DANA, Murat GÜR, Emine GÜLTEKİN

Katılmayanlar : Yaşar KARTAL

GÜNDEM :

Belediye Başkanlığımıza ait İlçemiz Gizlice Mahallesi 54 ada 160 parselin 4706 sayılı kanunun 5. Maddesine göre satışının yapılabilmesi hususunun görüşülmesi.

KARAR :

Tamamı Maliye Hazinesi adına kayıtlı iken 4706 sayılı yasa kapsamında Hazine Mallarının Satış işleminden Belediye Başkanlığımıza devredilen İlçemiz Gizlice Mahallesi 54 ada 160 parselin bulunduğu yerde bu alanı kullananlar, kanuni veya akdi haleflerine satılmak üzere talep etmeleri durumunda, 4706 sayılı yasası kapsamında satışının yapılmasına yapılan açık oylama sonucu oy birliği ile karar verildi.

Abdullah ÇATAL                             Ş. Nur MEMİOĞLU                         M. Emin DANA

1. Meclis Başkanı BL. Meclis Katibi BL. Meclis Katibi

T.C

TAŞKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

MECLİS KARARI

KARAR TARİHİ      : 03.07.2019

KARAR NO              : 44

KONUSU                  : Belediyemiz Norm Kadro Dolu-Boş Cetvelleri.

Belediye Meclisini

Teşkil  Edenlerin Adı Soyadı

Meclis Başkanı : Abdullah ÇATAL

Katılmayanlar : Yaşar KARTAL

GÜNDEM :

Belediye ve Bağlı kuruluşlar ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartları Yönetmeliği gereği; Belediyemiz Dolu –  Boş kadro durumu (IV) nolu cetvellerin onaylanması hususunun görüşülmesi.

KARAR :

Belediye ve Bağlı kuruluşlar ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartları Yönetmeliği gereği; Belediyemiz norm kadro cetvellerin güncellenmesi amacıyla dolu ve boş kadroların sınıf, unvan ve dereceleri güncellenerek hazırlanan (IV) sayılı Dolu – Boş kadro durumu cetvellerinin onaylanmasına yapılan açık oylama sonucu oy birliği ile karar verildi.

1. Meclis Başkanı BL. Meclis Katibi BL. Meclis Katibi